Hain tuossa eräänä päivänä lastenhoitajaa. Sikaflunssa uhkasi ja todella pienet lapset olivat ilman hoitoa. Viedäkkö nämä imeväiset tarhaan vai hoidetaanko kotona? Aikamme mietyttyämme asiaa, kysyttyämme kavereilta ja tuttavilta apua, totesimme, että isoäiti olisi halukas hoitamaan, hommahan olisi sillä selvä, kiva juttu.

Koska tuo isoäiti sattui asumaan ulkomailla, luonnollisesta biologisesta syystä johtuen, aloin ottamaan selvää, miten hän tänne oikein voisi tulla. Sopiva aika olisi asua perheessämme seuraavat kaksi ja puoli vuotta. Tuon ajan jälkeen vaimo olisi jo tutkinonsa suorittanut ja lapset olisivat tarpeeksi isoja eli 3-vuotiaita ja voisivat liittyä lastentarhan räkänokkajengiin, syömään lunta tumpuistansa, lasten päivävarastointitehtaan kurapihalle, jos ei muuta keksittäisi siis.

Poliisilaitoksella oltiin avuliaita. Esitettyäni asian perustuen parin tunnin lomakeopiskeluun, he kertoivat, että hakemuksen voi jättää sinne. Maksaa 200,- egee ja perhesyihin voi vedota, luukulla olevat asiantuntijat olivat kovasti otettuja syvällisistä tiedoistani, kehuivat, että olen asioista paremmin perillä kuin he. Kiva juttu, isoäiti olisi kohta Suomessa, paperit sisään ja sillä siisti.

No luin näitä juttuja kuitenkin Internetistä lisää, parikymmentä tuntia varmaan. Menin uudemman kerran laitokselle ja tentattuani poliiseja kolmannella käynnillä taas kerran luukulla, joku näistä ikuisista harjoittelijoista älysi kysyä esimieheltään, että meneekö hakemus läpi, siis perhesyihin vedoten isoäiti hoitaisi lapsia kotonamme, täysi ylläpito ja silleen? "Ei ikinä, aina tulee bumerangina maahanmuuttovisrastosta"

Hyvä suoritus! Avoin kommunikaatio! Eihän täällä kukaan näistä virkamiehistä tajua yhtään mitään toistensa tekemisistä ja me alamaiset vaan kärvistellään, voivotellaan ja maksetaan koko paska. Onneksi 200,- egee säästy näin. Tosin lapsia uhkasi sikaflunssatehdas ja karkottaminen kotoa sekä oman äidinkielen hylkääminen. Haistakaa v...u ajattelin, enkä lausunut mitään, koska en tiennyt kenelle olisin sanonut mielipiteeni, näin meitä suomalaisia simputetetaan.

No tutkiskelin taas ulkomaalislakia ja selvisi, että ulkomaalaisia ei koske samat yhdenvertaisuuslait kuin suomalaisia. Aha, siis lapseni ovat heitteillä, koska äiti sattuu olemaan alunperin muualta, mitähän lainsäätäjän päässä on pyörinyt? Ettei vaan ole näitä Juttaurpilaisia taas ollut siellä puikoissa, älkää nyt hyvät ihmiset antako kusettaa ihmiset itseänne, ei nämä pöselöt tajua yhtään mitään omista lausunnoistaan, lait ovat päin peppanaa ja me haetaan tällä hetkellä Suomeen pelkkiä rampoja ja sotaorpoja mutta omat kansalaisemme ovat vailla yhdenvertaisuutta. Tuskin kiinnostaa ketään mutta mua ottaa päähän, varsinkin nää saamarin yhdistykset ja ns. oikeamieliset suojelu- ja paapomisyhteisöt, jotka pyhällä rintaäänellä vakuuttavat, että heidän tavoitteena on ajaa ulkomaalaisten yhdenvertaisuusasiaa Suomessa. Toisin vaan on ja eräänkin yhdistyksen puheenjohtajan sukulainen pitää järjestelmällisesti Suomessa työorjia, vuodesta toiseen. (Tästä tulee juttu erikseen, on aika monta kertomusta repussa).

No niin, verenpaineen laskeuduttua pääsen varsinaiseen aiheeseen, tai siis sen aiheen sivulauseesen, miten saada isoäiti hoitamaan lapsiani? Siis Suomessa ei varsinaista ongelmaa olisi, koska meillä ei tarvita mitään lupaa mikäli isoäiti sattuisi hoitamaan lapsenlapsiaan. Itse asiassa minua itseäni on hoitanut sukulainen ja piikomisesta ei puhuttu silloin mitään. Eipä tainnut kukaan silloin maksaa veroja moisesta toiminnasta, ei varmaan tullut eläkettäkään, näin se on nähtävä, ei ollut ehkä kaikki ihan kunnossa enen vanhaan.

Poliisi sanoi selkeästi ja luottamusta herättävällä äänellä, että ainoa keino saada joku sukulainen Suomeen on palkata hänet. Siis pitää palkata oma sukulainen. Voihan närhen munat! Siinähän mietit, miksi asut täällä ja maksat näille luupäille vielä verot ja itse asiassa todella paljon. Nurkan takana vaan potkitaan päähän, hanki itse lapsillesi äidinkieli, tee itse mitä huvittaa mutta Suomeen maksat kaiken ja tukea et saa ollenkaan, vaikka maksaisit kaikki kulut itse, kuten meidän tapauksessa.

Tämähän ei päättynyt tähän, koko julkisen pettämisen järjestelmä aukeni silmissäni myöhemmin. Siinä ministeriö siunaa laittoman maahanmuuton ja työorjuuden ihan tietoisesti, todisteet on, saa kertoa edelleen vaikka kenelle, sen verran ottaa päähän. Siitä lisää seuraavassa jutussa.